Medipet

Kisállat Rehabilitációs Centrum

Kutyamasszázs workshop Gazdiknak

A gazdiknak szóló workshop célja, hogy segítsünk elsajátítani az akár otthon is alkalmazható fogásokat, hogy a tulajdonosok saját kutyájuknak is tudjanak megfelelő lazító, vagy frissítő masszázst adni.


Ez az amúgy is remek kapcsolat fejlesztő gazdi-kutya program lehetőséget ad arra, hogy otthon részt tudjon venni a gazdi is a kisebb sérülésekből való rehabilitációban, vagy az életkori sajátságokból fakadó problémák könnyítésében.
Kifejezetten ajánlott azoknak is, akik rendszeresen sportolnak a kutyával, mert egy helyesen végzett masszázs nagyon hasznos lehet edzések vagy versenyek előtt – után is.

Valószínűleg kevés gazdinak kell bizonygatni, hogy a kutyák testére kifejtett különféle érintések, simogatások, nyomások nem maradnak hatás nélkül. Az esetek többségében a simogatott, masszírozott kutya lefekszik, elterül, ellazul, megnyugszik, elalszik.
A kutyamasszázs alapvető technikája a svéd masszázs fogásaira épül és a mai kor állat-egészségügyi, állatviselkedési problémáin igyekszik segíteni.

Fontos‼️A workshop csak saját kutya otthoni masszírozására tesz alkalmassá. Ha ennél bővebb, részletesebb ismeretekre vágysz, akkor a képesítést adó szakirányú kutyamasszőr vagy terapeuta képzést javasoljuk, mert egy terápiás eset szakszerű kezelése jóval mélyebb tudást igényel.

A program egy kisebb elméleti és egy gyakorlati részből áll. Az elméleti részben egy általunk készített jegyzet lapján az alap ismeretekre tehettek szert a kutyák testfelépítéséről, csontjaikról, izmaik főbb csoportjairól, előforduló gyakoribb mozgásszervi betegségeikről, illetve a masszírozás elméleti alapjairól. A gyakorlati részben a masszázsfogásokat mutatjuk be és gyakoroljuk veletek.

⚠️ A foglalkozásra maximum 10 fő jelentkezhet, és csak jól szocializált kutyák vehetnek részt benne. Amire szükség lehet: a kutya pokróca, kedvenc játéka, jutalomfalat, kényelmes kutyázós ruházat.

A tanfolyam részvételi díja: 10. 000,- Ft amely tartalmazza a jegyzetet is.
A program előreláthatólag 3 órát vesz igénybe.
Hívd el barátodat vagy ismerősödet az eseményre, és ha mindketten jelentkeztek akkor páros kedvezményt adunk, és a részvételi dij 8.500Ft/fő 🙂

➡️ Jelentkezésed a részvételi díj befizetése után tudjuk rögzíteni. A díj befizetése történhet utalással, vagy ha ellátogattok a MediPet Kisállat Rehabilitációs Centrumban személyesen. Mivel a részvételi létszám korlátozott, ezért kérjük időben jelentkezzetek.

Időpont: 2019. február 23. 15.00
Helyszín: MediPet Kisállat Rehabilitációs Centrum és Állatorvosi Rendelő
2112 Veresegyház, Szent Erzsébet körút 3.

A jelentkezéseket e-mailben várjuk a medipetkft@gmail.com címre.

Várunk benneteket szeretettel.