Medipet

Kisállat Rehabilitációs Centrum

Orvosaink

Állatorvosi rendelő

Orvosaink

Dr. balogh béla

Az állatorvosi hivatáshoz már kisgyerek korom óta elköteleződtem, 6-7 éves koromtól már csak állatorvos szerettem volna lenni. 2000 decemberében végeztem a Szent István Egyetem Állatorvostudományi karán Budapesten, majd a gyakornoki időszakot követően 2001 Október 10-én megnyitottuk Dr Faragó Zsolt Károly kollégával a KEDVENC Állategészségügyi Központ váci rendelőjét. 2011-ben másod diplomának a Kisállat specialista klinikus szakállatorvosi képzést végeztem el. Fő érdeklődési területem a csont- és ízületsebészet, valamint a lágysebészet. Több cikkem jelent meg a Magyar Állatorvosok lapjában, a Blikk újság Kedvencek rovatának, valamint a Videokedvenc internetes portálnak állatorvosi tanácsadója vagyok, 2007-2012 a Magyar Állatorvosi Kamara Pest Megyei Szervezete Szakmai Továbbképző Bizottságának elnöke voltam. A gyógyításon kívül hobbim a túramotorozás.

Szakterület: Ortopédia és csontsebészet

Rendelési idő: minden kedden vagy csütörtökön bejelentkezés szerint

IMG_01191

dr. Csendes Klaudia


Kisgyerek korom óta tudtam, hogy állatorvos szeretnék lenni. Lovakkal és kutyákkal nőttem fel, ez már az egyetem alatt is meghatározta az érdeklődésemet. Tanulmányaimat a Bécsi Állatorvostudományi Egyetemen végeztem. Gyakornokként sok időt töltöttem neves klinikákon Ausztriában, Németországban és Magyarországon. Az egyetem után Dr. Szakmáry Katalin sebész és szemész specialista mellett kezdtem dolgozni és tanulni. Ezután Ausztriában dolgoztam egy kisállatklinikán, ahol főleg a szívemhez közel álló lágyszervi műtéteket, endokrinológiai és allergia kivizsgálásokat végeztem. A klinikán eltöltött idő alatt széleskörű tapasztalatot szereztem a belgyógyászatban, illetve az éjszakai ügyeletek során a sürgősségi ellátásban.

 

Szakterület: általános beteg ellátás, belgyógyászat, lágyszervi sebészet

275900273_1720033388337263_1345114473559478122_n

Dr. Tokács-Máthé Enikő

Mindennapi munkám során gyakran találkoztam olyan esetekkel, ahol a modern nyugati állatorvoslás eszközei nem bizonyultak elegendőnek. Nem hagyott nyugodni a gondolat, biztos voltam benne, hogy kell lennie valamilyen alternatív megoldásnak, gyógymódnak.
Így találtam rá a hagyományos kínai (állat)orvoslás részét képező akupunktúrára.

2017-ben Madridban megszereztem állatorvosi akunpunktőr (TCVA) képesítésemet.

Tapasztalatom szerint ezzel a gyógymóddal sikeresen egészíthető ki a nyugati állatorvoslás. Praxisom során számos pozitív eredményt értem el akupunktúrás kezelésekkel.
Sok esetben sikerült olyan kis kedvenceket meggyógyítani, melyek esetében úgy tűnt, hogy nincs remény a javulásra.

Számomra a legnagyobb motiváció és sikerélmény, amikor valódi, szemmel látható javulást, illetve gyógyulást tudok elérni kis betegeimnél. Kérem, forduljon hozzám bizalommal!

Szakterület: Állatorvosi akupunktúra

Rendelési idő: minden hétfőn bejelentkezés szerint

29793043_1641142482607182_2774200510743366455_n

Dr. hetyey Csaba (PHD)

Az Állatorvostudományi Egyetem Műszeres Diagnosztikai Laborjának vezetőjeként, kisállat klinikus szakállatorvosként dolgozom.
PhD-tudományos fokozatomat Új adatok és diagnosztika módszerek a kutyák kardiológiai vizsgálatában címmel 2006-ban szereztem meg. 
2000 óta veszek részt a belgyógyászati tárgyak elméleti és gyakorlati oktatásában magyar és angol nyelven, mind a graduális, mind pedig a posztgraduális kisállat klinikus szakállatorvos képzésben.
Az Állatorvosi kardiológia és az Ultrahang-diagnosztika című fakultatív tantárgyak egyik oktatója, az állatorvosi szakmai konferenciák és továbbképzések rendszeres előadója vagyok.
Számos szakkönyv és tudományos dolgozat szerzőjeként, társszerzője, az Állatorvosi Ultrahang-diagnosztika című szakkönyv szerzője és főszerkesztőjeként is tevékenykedem.
Szakrendelés keretében elérhető vizsgálatok:
– szív ultrahang
– hasi ultrahang
– teljes szív- és hasi uh
– mintavételek
– belgyógyászati konzultáció
159841146_288872142825328_2785290430850810483_n

Dr. Balogh éva (phD)

2000-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen, ahol azóta is dolgozom; részt veszek a klinikai gyógyító munkában és a hallgatók oktatásában is.

Sok év tapasztalata alapján azt látom, hogy nem csak a gyógyszerek és műtétek vezethetnek gyógyuláshoz, számos betegnél jelentős javulás érhető el kiegészítő, vagy alternatív terápiák alkalmazásával. Ez a felismerés vezetett oda, hogy elkezdtem egyéb gyógymódokkal is foglalkozni, a gyógyítás, betegség, gyógyulás más szemléletét megismerni.

A konvencionális orvoslás mellett alkalmazom a kínai gyógyászat elemeit és a fizioterápiát. Betegeimnek igyekszem mindig személyre szabottan a legjobb kezelést, vagy kezelések kombinációját megtalálni.

Képzettségeim:

Kisállatgyógyász szakállatorvos (Budapest 2006)

Állatorvosi akupunktőr – Certified Veterinary Acupuncturer (Madrid 2016)

Állatorvosi fizioterapeuta – Certified Canine Rehabilitation Practitioner (Mallorca 2016)

Szakterületek: belgyógyászat, neurológia, akupunktúra, fizioterápia
Rendelési idő: minden kedden és csütörtökön 17.00-21.00

unnamed

Dr. Kisgergely judit

Speciális szemészeti eseteket és a vizsgálatokat, mint a könnytermelés-mérés, szemnyomás mérés, szemfenékvizsgálat, továbbá szemészeti műtéteket, például harmadik szemhéj előesés, szaruhártya traumás sérüléseinek, illetve fekélyeknek műtéti megoldása, könnycsatorna tisztítása, stb. végzem.

Teljes körű szemészeti diagnosztikai műszerezettség:
– réslámpa, funduskamera (szemfenék vizsgálat), TONOPEN szemnyomásmérő, gonioscopia (zöldhályog szűrés), ERG készülék (elektroretinográf, ideghártya megbetegedéseinek vizsgálata), szemészeti szűrővizsgálatok (PRA, stb)

Szemészeti műtétek:

– korrekciós műtétek (szemhéj, orrháti redő, homloklebeny, harmadik szemhéj), könnytermelő-, és könnyelvezető rendszert érintő műtétek
(harmadik szemhéj mirigy, könnycsatorna, könnypontok), szaruhártyasérülések, fekélyek, szaruhártya megbetegedéseinek
műtéti ellátása, glaucoma (“zöldhályog”) műtéti ellátása, stb

Szakterületek: szemészet, klinikus szakállatorvos, kisállat szemész-specialista
Rendelési idő: minden hónapban egy megadott szakrendelési/műtéti nap

74205634_551509412086385_6694785675708858368_o

Állatorvosi asszisztenseink

Sinkovits Rita

 
Gyermekkori álmom valósult meg azzal, hogy állatorvosi asszisztens lehetek és segíthetek az elesett, beteg állatok gyógyításában. Nagyon sokat tanultam a kutyáimtól. Renget kis állat világrajövetelét segítettem, és kísértem figyelemmel cseperedésüket, fejlődésüket.  Ez olykor kemény és nehéz feladatok elé állított. Ennek köszönhetően gyakorlati tudást szereztem. Ezeket kiegészítette, bővítette kollégámtól kapott szakmai, elméleti tudás. Mind a rendelőben, mind a műtétek során nagy figyelemmel, precizitással, pontossággal próbálom segíteni orvos kollégám munkáját, hogy igazi csapatként mindent megtegyünk „kis pácienseink” gyógyulásáért. Nagyon szeretem ezt a munkát. Az elmúlt 6 évben szerzett munkatapasztalatommal, mindenre nyitott, pozitív hozzáállásommal, folyamatos fejlődési vágyammal szeretnék hozzájárulni a MediPet orvosi csapatának magas szintű munkájához.
 
 Nemcsak a hozzánk érkező állatokkal, hanem a velük érkező gazdikkal is jó kapcsolatot tudok kiépíteni, azonnal empatikus hozzáállásomnak köszönhetőn . Kedvenceiket illető kérdéseikben igyekszem segíteni őket, hogy tudják és érezzék rendelőnket bármikor bizalommal kereshetik.
IMG_3796

A rendelőben a rendelési időben előzetes egyeztetés nélkül bármikor várjuk vendégeinket.
Előzetes bejelentkezés csak a Szakrendeléseinkre szükséges.
Időpont egyeztetésre a 06 70 266 2898 számon van lehetőség.