Medipet

Kisállat Rehabilitációs Centrum

Orvosaink

Állatorvosi rendelő

Orvosaink

Dr. Benda Dávid

 

2013-ban szereztem állatorvos doktori diplomát az Állatorvos Tudományi Egyetemen. Eleinte gyakornokként, majd alkalmazott állatorvosként kezdtem dolgozni Budapest egyik legnagyobb forgalmú klinikáján. A fő érdeklődési területem az ortopédia, neurológia és traumatológia, ezek konzervatív és sebészeti ellátása.


Nagy tapasztalattal rendelkezem a radiológia minden területén, röntgen, MRI, CT felvételek értékelésében.

2016 őszétől a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület tagja vagyok, és rendszeresen veszek részt szakirányú továbbképzéseken.
2019 elejétől a MediPet Kisállat Rehabilitációs Centrum Állatorvosi rendelőjének szakmai vezetője és ortopéd szakállatorvosa vagyok.

Forduljanak  hozzám bizalommal!

Szakterület: Ortopédia, neurológia, traumatológia

image1 (5)

Dr. Bánsági tamás

2007-ben végeztem állatorvosként, szinte a kezdetektől fogva a sebészet felé irányult az érdeklődésem, ezen belül is elsősorban a különböző törések és egyéb ortopédiai jellegű megbetegedések kerültek fókuszba. Nem véletlen, hogy a szakmai gyakorlatomat már Bécsben töltöttem, az egyetem európai hírű sebészetén.

2008 óta Dr. Seregi Antal és Dr. Lehner László szárnyai alatt a Felicavet műtőiben megszereztem azt a tudást és tapasztalatot – mind a diagnosztika mind a sebészi terápia területén – amellyel 2011 óta már magam is önállóan végzem ezeket a műtèteket az éppen aktuális munkahelyeimen, elsősorban Pest és Komárom-Esztergom megyében. Jelenleg öt különböző állatorvosi rendelőben végzek ortopédiai és neurológiai szakrendelést valamint hozzájuk kapcsolódó műtéteket. 2020-ban a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület tagja lettem.

Két gyermekem büszke apjakènt pedig hálát adok a sorsnak és a Felesègemnek, hogy ilyen szép családban teljes életet élhetek.

95264379_680017532568905_4491573869265551360_o

Dr. Tokács-Máthé Enikő

Mindennapi munkám során gyakran találkoztam olyan esetekkel, ahol a modern nyugati állatorvoslás eszközei nem bizonyultak elegendőnek. Nem hagyott nyugodni a gondolat, biztos voltam benne, hogy kell lennie valamilyen alternatív megoldásnak, gyógymódnak.
Így találtam rá a hagyományos kínai (állat)orvoslás részét képező akupunktúrára.

2017-ben Madridban megszereztem állatorvosi akunpunktőr (TCVA) képesítésemet.

Tapasztalatom szerint ezzel a gyógymóddal sikeresen egészíthető ki a nyugati állatorvoslás. Praxisom során számos pozitív eredményt értem el akupunktúrás kezelésekkel.
Sok esetben sikerült olyan kis kedvenceket meggyógyítani, melyek esetében úgy tűnt, hogy nincs remény a javulásra.

Számomra a legnagyobb motiváció és sikerélmény, amikor valódi, szemmel látható javulást, illetve gyógyulást tudok elérni kis betegeimnél. Kérem, forduljon hozzám bizalommal!

Szakterület: Állatorvosi akupunktúra

Rendelési idő: minden szerdán 17.00-21.00

29793043_1641142482607182_2774200510743366455_n

Dr. Szabó dóra

Állatorvos doktori diplomámat a budapesti Állatorvostudományi Egyetemen szereztem 2020-ban. Szerencsésnek mondhatom magam, mert már hallgató koromban felfedeztem a belgyógyászat és a bőrgyógyászat iránti érdeklődésemet, így negyed- és ötödéves diákként gyakran bejártam az Egyetem Klinikájára tanulni. 

 

Jelenleg a Belgyógyászati Klinika gyakornokaként számos lehetőségem adódik kedvenc területeim elmélyítésére, amit a Medipet Állatorvosi Rendelőben igyekszem hasznosítani.

 

Munkába állásomat követően, legkedveltebb szakterületeim mellett az aneszteziológiában igyekeztem elmélyedni. Hasonlóan a belgyógyászathoz, itt is az összefüggések feltárását és a háttérokok célzott orvoslását szerettem meg. 

 

Megtiszteltetésnek érzem, hogy állatorvosként kedvenceink egészségért dolgozhatok és remélem tudásvágyam sose fog alábbhagyni. 

 

Területek: Belgyógyászat, Bőrgyógyászat, Aneszteziológia

IMG_3680 (1)

Dr. Balogh éva (phD)

2000-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen, ahol azóta is dolgozom; részt veszek a klinikai gyógyító munkában és a hallgatók oktatásában is.

Sok év tapasztalata alapján azt látom, hogy nem csak a gyógyszerek és műtétek vezethetnek gyógyuláshoz, számos betegnél jelentős javulás érhető el kiegészítő, vagy alternatív terápiák alkalmazásával. Ez a felismerés vezetett oda, hogy elkezdtem egyéb gyógymódokkal is foglalkozni, a gyógyítás, betegség, gyógyulás más szemléletét megismerni.

A konvencionális orvoslás mellett alkalmazom a kínai gyógyászat elemeit és a fizioterápiát. Betegeimnek igyekszem mindig személyre szabottan a legjobb kezelést, vagy kezelések kombinációját megtalálni.

Képzettségeim:

Kisállatgyógyász szakállatorvos (Budapest 2006)

Állatorvosi akupunktőr – Certified Veterinary Acupuncturer (Madrid 2016)

Állatorvosi fizioterapeuta – Certified Canine Rehabilitation Practitioner (Mallorca 2016)

Szakterületek: belgyógyászat, neurológia, akupunktúra, fizioterápia
Rendelési idő: minden kedden és csütörtökön 17.00-21.00

unnamed

Dr. Kisgergely judit

Speciális szemészeti eseteket és a vizsgálatokat, mint a könnytermelés-mérés, szemnyomás mérés, szemfenékvizsgálat, továbbá szemészeti műtéteket, például harmadik szemhéj előesés, szaruhártya traumás sérüléseinek, illetve fekélyeknek műtéti megoldása, könnycsatorna tisztítása, stb. végzem.

Teljes körű szemészeti diagnosztikai műszerezettség:
– réslámpa, funduskamera (szemfenék vizsgálat), TONOPEN szemnyomásmérő, gonioscopia (zöldhályog szűrés), ERG készülék (elektroretinográf, ideghártya megbetegedéseinek vizsgálata), szemészeti szűrővizsgálatok (PRA, stb)

Szemészeti műtétek:

– korrekciós műtétek (szemhéj, orrháti redő, homloklebeny, harmadik szemhéj), könnytermelő-, és könnyelvezető rendszert érintő műtétek
(harmadik szemhéj mirigy, könnycsatorna, könnypontok), szaruhártyasérülések, fekélyek, szaruhártya megbetegedéseinek
műtéti ellátása, glaucoma (“zöldhályog”) műtéti ellátása, stb

Szakterületek: szemészet, klinikus szakállatorvos, kisállat szemész-specialista
Rendelési idő: minden hónapban egy megadott szakrendelési/műtéti nap

74205634_551509412086385_6694785675708858368_o

Állatorvosi asszisztenseink

Sinkovits Rita

 
Gyermekkori álmom valósult meg azzal, hogy állatorvosi asszisztens lehetek és segíthetek az elesett, beteg állatok gyógyításában. Nagyon sokat tanultam a kutyáimtól. Renget kis állat világrajövetelét segítettem, és kísértem figyelemmel cseperedésüket, fejlődésüket.  Ez olykor kemény és nehéz feladatok elé állított. Ennek köszönhetően gyakorlati tudást szereztem. Ezeket kiegészítette, bővítette kollégámtól kapott szakmai, elméleti tudás. Mind a rendelőben, mind a műtétek során nagy figyelemmel, precizitással, pontossággal próbálom segíteni orvos kollégám munkáját, hogy igazi csapatként mindent megtegyünk “kis pácienseink” gyógyulásáért. Nagyon szeretem ezt a munkát. Az elmúlt 6 évben szerzett munkatapasztalatommal, mindenre nyitott, pozitív hozzáállásommal, folyamatos fejlődési vágyammal szeretnék hozzájárulni a MediPet orvosi csapatának magas szintű munkájához.
 
 Nemcsak a hozzánk érkező állatokkal, hanem a velük érkező gazdikkal is jó kapcsolatot tudok kiépíteni, azonnal empatikus hozzáállásomnak köszönhetőn . Kedvenceiket illető kérdéseikben igyekszem segíteni őket, hogy tudják és érezzék rendelőnket bármikor bizalommal kereshetik.
IMG_3796

 

A rendelőben a rendelési időben előzetes egyeztetés nélkül bármikor várjuk vendégeinket.
Előzetes bejelentkezés csak a Szakrendeléseinkre szükséges.
Időpont egyeztetésre a 06 70 266 2898 számon van lehetőség.