Medipet

Kisállat Rehabilitációs Centrum

Kapcsolat

Nyitvatartás és Elérhetőség:

TERÁPIÁS KEZELÉSEK  ÁLLATORVOSI RENDELŐ
HÉTFŐ 8:00 – 20:00 zárva
KEDD 8:00 – 20:00 Dr. Balogh Béla ortopéd szakrendelés / bejelentkezés szerint
SZERDA 8:00 – 20:00 zárva
CSÜTÖRTÖK 8:00 – 20:00 Dr. Balogh Éva általános és belgyógyászati szakrendelés 16:00 – 20:30 Akupunktúrás
PÉNTEK 8:00 – 20:00 zárva
SZOMBAT zárva zárva
VASÁRNAP zárva zárva
A REHABILITÁCIÓS KEZELÉSEKRE MINDEN ESETBEN ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES.
Bejelentkezési lehetőségek:
 
– Az űrlap kitöltésével vagy e-mailben a medipetkft@gmail.com címen
– Telefonon vagy SMS-ben: 06 70 266 2898
– A Medipet Kisállat Rehabilitációs Centrum Facebook-os oldán üzenetben https://www.facebook.com/medipetcentrum
 
A bejelentkezésre, megkeresésekre, időpont egyeztetésre minden esetben válaszolunk, így a bejelentkezés csak a Centrumtól történő visszajelzés után tekinthető érvényesnek.
 

A rendelőbe a rendelési időben előzetes egyeztetés nélkül bármikor várjuk vendégeinket.

Előzetes bejelentkezés csak a Szakrendelésekre szükséges.
Időpont egyeztetésre a 06 70 266 2898 számon vagy üzenetben van lehetőség

Kedves Betegeink és Látogatóink!

Köszönjük, hogy kedvencük egészségének helyreállításához a mi rehabilitációs centrumunkat választották. Kérjük, a zavartalan működés érdekében tartsák be az alapvető házirendi pontjainkat.

 • A Medipet épülete előtti parkolók a hozzánk érkező vendégek, tehát az Önök számára vannak fenntartva. Kérjük, hogy a parkírozást igyekezzenek úgy megoldani, hogy a közlekedés mindenki számára akadálymentes lehessen.
 • Ha előbb érkeznek a megbeszélt időpontra és bent éppen kezelés zajlik, kérjük a benti kijelölt váróhelyiségünkben, vagy a kinti padon helyet foglalva várják meg a megbeszélt időpontot.
 • Ha az ajtó óvintézkedés miatt zárva van, az ajtón elhelyezett csöngő megnyomása után kérjük várják meg a terapeuta érkezését.
 • A centrumba lépés előtt mindig adjanak lehetőséget a kutyának, hogy kint elvégezhesse szükségleteit. A tisztaság megőrzése érdekében kérjük, mindig takarítsanak fel kedvencük után. Ehhez zacskót a terapeutától kérhetnek, illetve kérjük a bejárattól jobbra található kijelölt szemetesbe dobni
 • Az épületbe való ki-és bejutás során kérjük ügyeljenek a többi, esetleg bent tartózkodó állat biztonságára. Az ajtót kérjük mindig csukják be maguk után!
 • A Centrumban csak ápolt, tiszta, az előírt kötelező védőoltásokkal rendelkező állat tartózkodhat, és a kezeléseket csak az első alkalommal történő oltási könyv bemutatása után kezdjük meg. Továbbá az állat gazdájának gondoskodnia kell a rendszeres féreghajtásról és a külső-belső paraziták és élősködök irtásáról bolha, atka stb. A rehabilitációs kezelésekre fertőző betegségben szenvedő állat behozatala szigorúan tilos.
 • A rehabilitációs terápiás kezelésekre hányás, láz vagy fertőző betegség, hasmenés esetén nem hozható el az állat. Kérjük, bármelyik fennállása esetén minél előbb jelezzék a terapeutának, ilyenkor a kezelést nem tarthatjuk meg, új időpont egyeztetése szükséges.
 • A kezeléshez a legtöbb esetben állatorvosi diagnózis, kezelőlap bemutatása szükséges. Ha a terapeuta indokoltnak érzi, a terápia megkezdése előtt ennek beszerzését kérheti
 • A rehabilitációs kezeléseken minden esetben a terapeuta szervezi és irányítja a foglalkozásokat. A foglalkozásokon a terapeuta határozza meg a kezelések hosszát, összetételét, mértékét
 • Kérjük, hogy a kezeléseket megelőző 2-3 órában már ne adjanak enni az állatnak.
 • Ha valamilyen okból nem lenne alkalmas a megbeszélt időpont, kérjük, minél hamarabb jelezzék nekünk (Facebook üzenetben, telefonhívás, e-mail, űrlap kitöltés, sms. stb)
 • Amennyiben a kezelés lemondása 24 órán belül történik, a kezelés árát ki kell fizetni.
 • Késés esetén a kezelési idő nem nyúlhat túl a megbeszélt időkereten. Ha a késés jelentős, a terapeuta megtagadhatja a kezelést, de a kezelés összegét meg kell téríteni.
 • Az a személy, aki magatartásával veszélyezteti mások biztonságát és ezzel a tevékenységével a felszólítás után sem hagy fel azt ki kell utasítsuk a helyiségből.
 • Minden állat a gazdája felelősségével vehet részt a kezeléseken. A nem rendeltetés szerinti használatból adódóan, bármilyen károkozásért, sérülésért vagy a Medipet Centrumhoz tartozó eszközökben-tárgyakban okozott anyagi károkat, a szolgáltatást igénybe vevő köteles megtéríteni.
 • A centrumon belül és az épület előtti részen a póráz használata kötelező.
 • A kezelések alkalmával készített kép- és hanganyagot a Medipet Centrum felhasználhatja. A kezelésekről csak a terapeuta beleegyezésével készülhet fotó.
 • Bármilyen lopás, vagy lopási kísérlet azonnali rendőri intézkedést von maga után.

Köszönettel:   A Medipet Kisállat Rehabilitációs Centrum csapata

Írjon nekünk!