Medipet

Kisállat Rehabilitációs Centrum

Rehab-napközi

Rehab-napközi

Biztosan mindenki tudja, vagy tapasztalta már, hogy egy beteg, vagy éppen műtéten átesett kutya vagy cica rengeteg figyelmet és törődést igényel.

Napközben vele kell lenni, vigyázni rá, meg kell kapnia az előírt gyógyszereket esetleg különleges táplálékot, problémás a széklet-vizelet ürítés vagy csak szimplán úgy érzitek, valamit “nehogy elrontsatok” amíg lábadozik Kedvencetek.

Sokszor halljuk Tőletek, hogy sajnos a munka, ingázás vagy egyéb elfoglaltságok mellett nem jut elegendő idő arra, hogy a műtét után lábadozó kutyára/cicára, vagy valamilyen tartós mozgásszervi panasszal küzdő Kisállatra napközben vigyázni tudjatok, vagy el tudjátok hozni a kezeléseinkre.

A kutyus vagy cicus előre egyeztetés alapján reggel érkezhet meg hozzánk a MediPetbe. Kap nálunk egy külön helyiségben elhelyezett Kisállat kennelt ahol napközben pihenhet, és ahol asszisztensünk vagy terapeutánk egész nap szemmel tudja tartani, ki tudja vinni őt a szükségleteinek elvégzésére, kötést cserélni, tisztába tenni.  Emellett a Rehabilitációs kezeléseinken is részt tud venni, akár egy nap alatt több kezelésben is tudjuk részesíteni amennyiben Neki az szükséges. Az orvosi rendelőnknek köszönhetően bármilyen komplikáció vagy probléma esetén azonnal meg tudja Őt vizsgálni egyik orvosunk, illetve figyelni tudja, hogy minden rendben van e Kedvenceitekkel.

A Rehab-Napközi nagy előnye, hogy egyszerre maximum 2 Kisállat felügyeletét vállaljuk, így mindig kellően elszeparáltan pihenhetnek és megfelelő figyelemmel tudjuk kísérni őket.  A Napközi sajnos nem tud 24 órás megőrzést biztosítani így este 20.00 előtt mindenképp haza kell vinnetek Kedvenceiteket.

A Napközi minden esetben előre egyeztetés alapján pontos szolgáltatás megjelölésekkel és ha szükséges akkor videos dokumentációval készül a Gazdi számára. Így teljes bizalommal, és rejtett költségek nélkül adhatjátok Kisállataitokat a gondozásunkba.

Mivel megújult rendelőnkben már műtéti eljárásokra is lehetőség van, így a nálunk végzett műtéten átesett Pácienseink a Rehab-Napközit 20% kedvezménnyel vehetik igénybe.

Rehab-napközi